Tvornica Wenzhou Eugenia naočala

Kvalitetan proizvod, profesionalnu uslugu, što je osnovni dobavljač u laserskim industriji!

Dom > izložba > Sadržaj
Sunčane naočale kupiti boda
- Apr 22, 2017 -

Uz ljeto približava, odgovarajuće sunčane naočale, kratkovidnost potrošača postepeno raste, tako da ljudi mogu kupiti kvalitetne kvalificiranih, udoban za nošenje naočala, stručnjaci savjetuju veliki broj potrošača, u dodatnoj čaše da obrate pažnju na više aspekata:

Prvo, treba obratiti pažnju na optometrije linkove. Odaberite par nose odgovarajuću, udoban čaše, precizno optometrije je osnovni faktor. Prije nego što optometrije, provjeriti radnju optometrije osoblje optički, da li je pokrajinski čaše Industry Association koju izdaje optometrista ili optometrista kartica; optometrije ako je emocionalno, fizičko stanje, treba da bude u nekoliko dana nakon što je dva optometrije Za postizanje znanstvene i precizne rezultate optometrije.

Drugo, treba obratiti pažnju na izbor naočala materijala. General čaše su podijeljeni u smolu, stakla i kristala, itd, leće i okvire treba da imaju rok trajanja. Lens, ram ako je uvoznih materijala, ne bi trebalo biti uvoz upotrebne dozvole.

Treće, kupi naočare, budite sigurni da vidi kupovinu čaše kvaliteta proizvoda upotrebne dozvole, tvornica ime i mjesto, u isto vrijeme da se dobije shopping račun, u slučaju problema s kvalitetom, možete zaštiti svoja legitimna prava i interese.

Četiri: sunčane naočale imaju polarizirano efekt, a efekt anti-ultraljubičasto, obratite pažnju na to da li su sunčane naočale leće zadovoljavaju međunarodne standarde UV400, ako nije dostigao UV400 objektiv nije kvalificirana.