Tvornica Wenzhou Eugenia naočala

Kvalitetan proizvod, profesionalnu uslugu, što je osnovni dobavljač u laserskim industriji!

Dom > izložba > Sadržaj
Sunčane naočale mjera zaštite
- Apr 22, 2017 -

Bez obzira gdje se prikupljaju vaše sunčane naočale, budite sigurni da zapamtite da je ogledalo okrenuta prema gore.

1: Folding. U dizajnu okvira, obično po lijevoj strani noge ogledalo prvi je isključen, a zatim sa desne strane.

2: pokupiti i nositi. U radu tog vremena, da koriste obje ruke za rad, uzeti hram duž obraza paralelno sa pravcem berbe.

3: O čišćenje. Sa posebnim čaše krpom. Ali ne preporučujemo suho brisanje, tako lako nositi objektiva. To je najbolje da se isprati vodom, a zatim koristite papir ručnik da se osuši vodu, a zatim koristite naočare krpom. Držite ruku u procesu brisanja, a zatim obrišite stranu ogledala. Akcija na svjetlost, ili lako oštetiti i okvira. The

4: redovne korekcije. Nakon nosi vremenski period, okvir može biti iskrivljena, uzrokujući teret na nosu i ušima, a objektiv je lako izgubiti. Možete posjedovati fiksni ili u radnju da se prilagodi.

5: O plasman. Kratko vrijeme će staviti objektiv mora biti konveksne gore ili lako nositi cvijeće, dok izbjegavanje sa raznim kemikalija, kozmetike, lijekova i drugih kontakata. Ali i da se izbegne direktnoj sunčevoj svjetlosti i visoke temperature. Ako postavljena za dugo vremena, a onda umotan sa naočarima u čaše kutiju.

Nadam se da obratite pažnju na svakodnevno održavanje sunčanih naočala, kako bi se bolje naočare brige, da se produži život za sunce.