Tvornica Wenzhou Eugenia naočala

Kvalitetan proizvod, profesionalnu uslugu, što je osnovni dobavljač u laserskim industriji!

Dom > izložba > Sadržaj
prednost
- Apr 22, 2017 -

Blistav sunčane naočale da te aktivno na suncu, tako slobodan. U stvari, sunčane naočale mogu izdržati na suncu, ne može zaustaviti štetu od zagađivanja, tako tanak briga, tako da lice ne može objesiti Oh.

Održavanje sunčane naočale kao održavanje opštih čaša, čišćenje, preklapanje, skladištenje treba da razviju navike. Ali sunčane naočale često nose van, slučajno ogrebao, tako da postoje neke male detalje da vas podsjetim: sunčane naočale imaju mrlje ljepljiv, ne koristite nokte da se povuče, lako je na ogrebotine površine.

Kada su sunčane naočale ne nose, mnogi ljudi će lako visi na glavi, okovratnik ili džep, ovaj put tijelo ne može biti previše akcije ne biste oštetili ili srušio. Ili će neko staviti u torbicu, preporučuje se da prvo stavite čvrsti čaše, a zatim u torbu, tako da ne bude ključ, češalj, bakra i drugih malih stvari koje nose leće, ili kontaminirani ruž za usne i druge kozmetike , ne sudar oštre predmete.

Vožnje porodice nosi sunčane naočale, ne nosite često ruku na tablu ili sjedište, ovo je vrlo loša navika, vrućina će biti uvrnuti naočare ne prototip, posebno plastični okvir je tako, to je najbolje da odem, ili u čaše nalazi u kutiji.